over ons

over Bellagio Palace

Wanneer u onze nieuwe imponerende zaal voor het eerst betreedt, zult u overladen worden met klasse en luxe. Bellagio-Palace straalt sinds zij 2021 haar deuren opende. Deze nieuwe high class evenementenlocatie is met haar majestueuze interieur dé locatie voor bruiloften en events die net dat gouden randje extra nodig hebben. De zaal verwelkomt nu al wekelijks ruim 500 genodigden die komen genieten van een sprookjesachtige bruiloft of een indrukwekkend zakelijk evenement. Bellagio Palace biedt elke organisatie de mogelijkheid te kiezen voor het gebruik van haar hoogstaande full-service mogelijkheden. Zo kunnen uw genodigden in de watten gelegd worden door onze vorstelijke bediening, kinderopvang, beveiliging, partymanagers en ons culinaire team.

Organiseer je evenement in Limburg grenzend aan Noord-Brabant. Bellagio Palace in Nederweert-Eind is de perfecte locatie om te trouwen en voor (zakelijke) evenementen. Voor 50 tot 350 mensen.

 Het team van Bellagio Palace – Forever Unforgettable helpt je om van jouw bruiloft of zakelijke evenement een onvergetelijke succes te maken. Een perfecte locatie vraagt om een perfecte service en meer dan uitstekende faciliteiten. Je bereikt ons team via info@bellagio-palace.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 010 – 30 345 33 of stel je vraag op ons contactformulier. Maak kennis met ons team een ervaar persoonlijk dat (bijna) niets onmogelijk is. Jij en jouw wensen staan voor het team voorop.

 Ik ben er trots op dat wij anno 2021 op Bellagio Palace al vele duizenden gasten uit binnen- en buitenland hebben mogen ontvangen. Onze missie ‘het aanbieden van een unieke beleving in een luxe, positieve en royale omgeving’ slaat aan. Ik hoop je snel als onze gast te mogen begroeten.

Karo

Eigenaar

8.00

Jaar ervaring

150

Bruiloften

14200

Gasten ontvangen

24

Professionals

ZIJ GINGEN JULLIE VOOR


"Van het begin tot en met het einde zijn we warm ontvangen door al het personeel van Bellagio Palace. Ze hebben veel ervaring in wat ze doen en staan open voor alles. Een zeer unieke locatie waar we het liefst elk jaar zouden willen trouwen."

 

ZIJ GINGEN JULLIE VOOR


"Top locatie! Zeer goed geholpen in onze wensen en heel professioneel en behulpzaam. We hebben er een geweldige bruiloft gehad! Zeker een aanrader!"

ZIJ GINGEN JULLIE VOOR


"Dit is een droom van een locatie, alles mag en alles kan! Er word echt geluisterd naar je wensen. Een echte aanrader voor mensen die graag trouwen in een warme natuurrijke omgeving. Prachtig!"

Heeft u vragen?

Ma t/m vrij, van 9.00 tot 18.00 uur

info@bellagio-palace.nl

+31(0)643406077

Bellagio palace

Baldessenweg 1C
6034 RN Nederweert-Eind

VRAAG vrijblijvend een OFFERTE AAN

We kijken er naar uit om uw bruiloft te organiseren en een onvergetelijke herinneringen aan uw grote dag te creëren!